SERTIFIKATI

Prema najnovijem Pravilniku o stručnom usavršavanju nastavnika, onlajn seminari realizuju se iz dva dela. Jedan deo je sama realizacija putem interneta na način opisan na sledećoj strani, a drugi deo je završni uživo susret koji organizator seminara organizuje za učesnike.

Završni ili uživo susret za naše seminare organizujemo u saradnji sa Mrežom regionalnih centara za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju u Srbiji. Na osnovu Memoranduma o saradnji sa RC Srbije, OKC je obezbedio za svoje učesnike što manje putovanja za završni susret. Završni susreti realizovaće se u sledećim gradovima:

 1. Zavrsni_susretiKikinda,
 2. Smederevo,
 3. Niš,
 4. Čačak,
 5. Kruševac,
 6. Užice,
 7. Šabac,
 8. Leskovac,
 9. Kanjiža,
 10. Kragujevac
 11. Novi Pazar,
 12. Knjaževac,
 13. Novi Sad,
 14. Bor i
 15. Beograd.

 

Da bismo smanjili troškove seminara za učesnike, odnosno troškove putovanja, OKC će organizovati završne susrete samo jednom u polugodištu za sve seminare koji se budu realizovali u tom polugodištu. Na tim završnim susretima učesnici će prisustvovati i dobiti sertifikate za sve seminare koje su pohađali u prethodnom periodu.

Za seminare koje učesnici pohađaju u oktobru, novembru i decembru 2016. g. završni susreti organizovaće se u ovim gradovima u februaru 2017. g. i učesnici će dobiti uverenja za sve seminare koje su pohađali. Za seminare koje učesnici pohađaju u drugom polugodištu školske 2016/2017. godine završni susreti i podela uverenje organizovaće se u junu 2017. godine.

U slučaju da iz vaše škole seminar pohađa više od 20 učesnika, završni susret realizovaćemo u vašoj školi.

Ovim želimo da omogućimo učesnicima da što manje putuju i smanje troškove pohađanja seminara.