Poziv za autore i saradnike na izradi onlajn seminara

Obrazovno kreativni centar i u ovom akreditacionom ciklusu podržava nastavnike, stručne saradnike, vaspitače, direktore … sve vas koji imate znanje da unapredite obrazovni sistem u Srbiji kroz programe stručnog usavršavanja. Ako ste primetili neki problem u našem sistemu, uvideli ste neku grešku i pri tom imate znanje i način da rešite problem ili ispravite grešku, OKC vam nudi podršku da napravite onlajn seminar.

Naš stav je da nastavnike najbolje razumeju nastavnici, pedagoge pedagozi, vaspitače kolege vaspitači i sa takvim stavom već šest godina pravimo onlajn seminare u Srbiji. Pretpostavljamo da svaki zaposleni u obrazovanju ima neko znanje koje bi podelio sa kolegama, razvio je neku veštinu koja može da pomogne drugim zaposlenima i želimo da podržimo takve ideje i napravimo onlajn seminar sa Vama.

OKC isključivo podržava nastavnike/vaspitače/stručne saradnike/direktore koji žele da naprave i da realizuju onlajn seminare. Nije bitno da li imate iskustva ili ne, da li možda imate neki svoj seminar koji se realizuje u ustanovi, pa želite da ga prebacite u onlajn formu – mi pružamo edukaciju o načinu kreiranja onlajn seminara, pružamo podršku tokom izrade seminara i tokom realizacije seminara. Naše dosadašnje iskustvo je više od 10000 sertifikata za učešće na online seminarima na teritoriji Srbije i Crne Gore i razvili smo proverenu metodologiju za kreiranje najkvalitetnijih onlajn seminara.

OKC svojim saradnicima nudi sledeće:

 1. Podrška u razvoju ideje za sadržaj onlajn seminara
 2. Podrška za proces akreditacije onlajn seminara
 3. Edukacija iz oblasti kreiranja onlajn seminara
 4. Podrška u izradi onlajn seminara
 5. Edukacija iz oblasti vođenja/moderacija onlajn seminara
 6. Podrška i praćanje tokom vođenja/moderacija onlajn seminara
 7. Administrativni poslovi oko organizacija onlajn seminara

Da biste postali saradnik OKC-a i autor onlajn seminara, molimo Vas da popunite obrazac, a za sve dodatne informacije obratite nam se putem imejla: info@okc.rs Prijava na konkurs traje do 21. avgusta, a nakon toga obavestićemo Vas o ishodu, odnosno, o daljim koracima. Za predlog seminara možete konkurisati samostalno ili kao grupa nastavnika. Iz našeg iskustva bolje je da grupa autora/moderatora radi na jednom seminaru a idealno je dva autora/moderatora, pa samim tim ako imate kolege sa kojima biste zajedno radili, pošaljite nam jedan zajednički obrazac.

Pravila za slanje prijave:

 1. Preuzmite dokument sa sledećeg linka: Obrazac sa nove saradnike
 2. Preimenujte naziv u sledeću formu: Konkurs [Vaše ime i prezime]
 3. Pošaljite popunjen obrazac na imejl info@okc.rs
 4. U naslovu imejla napišite Predlog onlajn seminara
 5. OKC će Vas kontaktirati u vezi dodatnih pitanja i daljih predloga

Prijava za OKC saradnike i autore onlajn seminare otvorena je do 21. avgusta u 23:59. Za sve dodatne informacije obratite nam se putem imejla.

Pišemo se, a nadamo se i da ćemo sarađivati 🙂

OBRAZAC