Letnji OKC paket

Kao što znate OKC ovog leta već ima razne popuste i pogodnosti za učesnike onlajn seminara. Pored popusta od 10 % na sve seminare i finansijsku podršku za najbolje radove na predstojećem konkursu ZUOV-a, ovog leta obezbedili smo 50 paketa za učesnike koji se stručno usavršavaju ovog leta.

Ovo znači da 50 učesnika koji žele, mogu odabrati dva seminara i ostvariti veliki popust na kotizaciju. Odaberite jedan akreditovan seminar, koji želite sa naše liste za julski termin i seminar Osnove računarske pismenosti i kotizacija će biti ili 3700 dinara ili 4100 dinara u zavisnosti od cene akreditovanog seminara.

Znamo da je leto uglavnom rezervisano za odmor, ali u razvijenijim obrazovnim sistemima, nastavnici i stručni saradnici se usavršavaju isključivo kada nemaju nastavu, bez opterećenja, pa smo i mi odlučili da vam ponudimo ovu mogućnost. Rokovi u letnjem terminu biće veoma fleksibilni, jer pretpostavljamo da u nekom trenutku nećete biti kraj računara i interneta, pa ćemo imati razumevanja za takve slučajeve i produžiti rokove za zadatke.

U slučaju da ne želite sada da pohađate oba seminara paralelno u letnjem terminu, seminar Osnove računarske pismenosti možete pohađati i u jesenjem cikulusu, odnosno kotizacija će vam se važiti i u narednim terminima.

Prilikom prijave samo navedite da se prijavljujete za Letnji OKC paket

Prijava na seminar