Начин плаћања котизације МК

Пре него што платите котизацију за неки онлајн семинар ОКЦ-а, потребно је да се званично пријавите и да добијете потврду од наше администрације да сте пријављени. Дешава се да се број слободних места на неком семинару попуни или да се неки семинар у неком термину не реализује, па да не бисте уплаћивати котизацију унапред. 🙂

Постоји неколико начина за уплату котизације и можете бирати начин који вам највише одговара. За неке начине се плаћа провизија, па ћемо вам то назначити да бисте се лакше одлучили:

  1. Плаћање преко е-продавнице ОКЦ-а – Ово је најједноставнији и најефтинији начин плаћања. За овај начин плаћања потребно je да имате неку платну картицу (Visa, Maestro, Mastercard). У случају да ви немате платну картицу или нисте никада користили плаћање преко е-продавнице, то може учинити неко уместо вас, неко ко има платне картице. За овај начин плаћања нема провизије. Семинар можете платити преко е-продавнице на на вези: Онлајн семинар ОДК
  2. Плаћање преко уплатнице у некој од банака или пошти у Северној Македонији – Ово је једноставан начин плаћања, али је потребно да физички одете до неке банке или поште и уплатите новац. Детаљне инструкције око уплате добићете од наше администрације. За овај начин плаћања је највећа провизија и не саветујемо учеснике да користе овај начин плаћања. Провизија зависи од банке у којој вршите плаћање и најнижа је у Комерцијалној банци, али је и даље велика.
  3. Плаћање преко неког од познаника у Републици Србији – ово је често коришћен начин плаћања. С обзиром на то да котизација за семинаре није велика, често се дешава да неко од ваших колега уплати котизацију из Србије. У том случају постоје две верзије:
    • Уплата преко уплатнице у банци или поштипровизија за ову уплату је 45 динара (око 24 денара)
    • Електронским путем, преко апликације или онлајн банкарстваза овај случај нема провизије.

Приликом пријаве на семинар, напишите који вам начин плаћања котизације одговара и наша администрација ће вам послати додатне инструкције у вези са плаћањем (назив фирме, број текућег рачуна …). 

prijava@okc.rs