NEKI OD KOMENTARA UČESNIKA

Do ovog seminara nisam imala priliku da za kraće veme naučim više korisnih stvari. Uživala sam svakog trenutka. Posebno moram da pohvalim moderatorku zbog ogromnog znanja i strpljenja koje je pokazala za sve vreme trajanja obuke. Već sam se izjasnila da je cena seminara niska i to iskreno mislim. Nemam novca za bacanje smešak i svesna sam platežne moći prosvetnih radnika, ali ovakvom cenom se potvrđuje da je danas najjeftinije doći do znanja. Ipak bi jedna ovakva obuka trebalo da me košta više od odlaska na kafu i kolač sa prijateljicom.

Na početku sam bila skeptična, kako će seminar teći, kako ću se snaći, hoće li mi on išta koristiti u nastavi… Ovaj seminar je za mene predivno iskustvo.Toliko toga sam naučila, razmenjivala znanje i iskustvo sa kolegama. 25 dana je prošlo za tren, a svakodnevno sam nešto učila i radila. Sad samo da sve to upotrijebim u radu sa učenicima…A moderatorke zaista obavljaju svoj posao profesionalno. Stalno su nam bile na raspolaganju da sam se ponekad pitala da li uopšte spavaju ili čekaju naše poruke i pitanja.Svaka im čast!

Odlično, odlično i više nego odlično! Željela sam da vam nađem mane i napišem prigovor. Nijesam uspjela u svojoj namjeri . Drugi seminar u mojoj karijeri( a bili ih je mnogo) poslije kojeg mogu reći da sam nešto novo naučila .Svaka vam čast! Imaćete moju preporuku kod svih mojih kolega.

Odličan seminar! Veoma koristan i odlično organizovan. Zadaci izuzetno jasno i precizno formulisani uz veliku podršku u vidu lekcija i korisnih linkova. Odlična i nesebična pomoć i podrška od strane moderatora!

Moderatorka seminara veoma ljubazna, pristupačna za konverzaciju. Kvalitet seminara odličan!

Pošto sebe smatram nekim ko je imao veoma malo znanja o ovoj oblasti seminar mi je veoma puno pomogao, otvorio vrata za dalje učenje i zato mislim da je i izgled seminara i tehničko snalaženje odlično.

Prvi put sam bila na seminaru ovog tipa. Krenula sam na podsticaj koleginice koja je pohađala dva Vaša seminara. Nisam znala šta me očekuje. Smatram sebe veoma odgovornom i to se ovde itekako pokazalo u smislu da sam veoma puno vremena provela radeći na zadacima. Razlog je moje malo početničko znanje. Sada se osećam umorno, ali PREZADOVOLjNO. Puno sam naučila i želim dalje. Nisu mi bitni poeni već znanje. Sve pohvale i zahvalnost koleginici Radmili Nikolić na strpljenju,znanju,pružanju pomoći. Sigurno ćemo sarađivati i dalje na nekom drugom vašem seminaru.

Seminar je odličan, naučila sam neverovatno mnogo stvari za relativno kratko vreme. Posebna pohvala za moderatorku koja nam je sve vreme bila na raspolaganju.

OKC seminari su najbolji seminari koje sam pohađala. Zaista se dosta korisnog nauči. I ubuduće ću pohađati vaše seminare. Hvala Vam.

Bilo mi je zadovoljstvo učestvovati. Seminar je ispunio sva moja očekivanja. SJAJNI STE! „Infektivni“ stesmešak Nemam baš nešto vremena, ali se „moram“ prijaviti za još jedan Vaš seminar! Svako dobro Vam želim!

Mnogo sam zadovoljna ovim načinom učenja i vama kao organizatorima i predavačima. Uskoro očekujem nove seminare. Želim vam puno uspjeha u daljem radu. Biću vaš promoter u Crnoj GorismešakSrdačan pozdravsmešak

Prvi put pohađam on line seminar i zaista sam oduševljena i veoma zadovoljna….da ne kažem iznenađena kako sve dobro funkcioniše. Svaka čast !

Ovo mi je prvo iskustvo sa ovakvim načinom rada ali iskreno sam više nego pozitivno iznenađena sa pristupom, brzinom odgovora i ažuriranja od strana moderatora…ima dosta materijala, ali meni uopšte naporno…uz dobru organizaciju ništa se ne osjeti smešak Ja sam baš učila mnogo toga što nam nikada niko nije rekao, predkazao…nažalost. A kao neko ko obožava da stalno prati trendove i svoju djecu stalno aktivira i drži zauzetu modernim koracima u skladu sa vremenom u kome živimo ja sam baš uživala u ovom radu. Hvala vam! Jer lako je organizovati nešto, ali treba ga odraditi uspješno, a vjerujem da ste vi uspjeli u tome.

Bio sam skeptičan po pitanju online seminara, al moram priznati da ste me iznenadili. Iskreno mi se svidio i sigurno ću pohađati još neki. Pošto sam profesor biologije volio bih da napravite neki seminar i za naš predmet. Sve pohvale.

Seminar je u potpunosti ispunio moja očekivanja.Hvala na svemu!

Bilo je veliko zadovoljstvo sarađivati sa vama. Želim puno uspjeha u daljem radu svim moderatorima.

Odlično osmišljen i organizovan. Sve pohvale za moderatore seminara.

Iako sam se plašila da li ću se snaći, zbog tehničkih zahtjeva,uspjela sam, na kraju, i zbog toga sam veoma ponosna na sebe i Vama zahvalna. Seminar mi se veoma dopao. Imala sam osjećaj bliskosti i posvećenosti od strane moderatora, iako se radilo o vrsti seminara na koje nijesam navikla. Želim Vam i dalje da budete uspješni u svom radu. Do neke nove saradnje, pozdrav.

Za 20 godina radnog iskustva bila sam na dosta seminara ali mogu reći da je ovo najbolji način da se najkvalitetnije nauči neka novina, nije isto biti na seminaru par sati, dan ili dva ili skoro mjesec dana, ima više vremena za razmišljanje, rad u tišini itd. I pored problema sa internet vezom koju sam imala ja sam zadovoljna. Hvala na saradnji.

Nisam očekivao da će seminar biti ovoliko zahtjevan, ali sam zadovoljan što me natjerao na razmišljanje i da uložim trud u obavljanju zadataka.

Već sam pohađala jedan vaš seminar,koji mi je za licencu trebao, ovo je drugi po redu, super je. Dosta toga sam naučila, što nisam znala i što nisam naučila na fakultetu. Pohađaću još vaših seminara, preporučiti ih svojim kolegama jer su zaista odlični.

Seminar je odlično organizovan, sve pohvale za moderatorke i uspješnu saradnju.

Pohvale za moderatore, izuzetna profesionalnost i stručnost i komunikativnost za čistu desetku! Moje preporuke sigurno imate kod mojih kolega koji nisu upućeni u ovakak način rada seminara. Nastavite ovako i sigurno se vidimo na nekom od narednih seminara.

Seminar je veoma kvalitetno i stručno odrađen. Sve pohvale za Vas. Pošto je ovo prvi onlajn seminar na kojem učestvujem, mislila sam da neću uspjeti da se snađem ali sam najveći dio posla odradila sasvim sama. Baš sam zadovoljna i organizacijom i sadržajem , pa mi je pomalo i žao što se sve završava. Veliki pozdrav !

Smatram da Zavod treba da akredituje onlajn seminare, jer su prednosti ovakvih seminara u odnosu na one „uživo“ mnogobrojne – ne odvajamo naše slobodne dane kako bismo ih pohađali, a učenje gradiva postepeno, u dužem vremenskom periodu daleko je produktivnije nego jednodevni ili dvodnevni rad. Lepo kaže narodna poslovica – „sve što je brzo, to je i kuso“.

Ovo je drugi seminar koji sam kod Vas pohađala i jako sam zadovoljna materijalom i načinom rada. U odnosu na seminar- dobra priprema za čas ovaj je zahtjevniji. Više je bilo zadataka za rad ali to nije kritika već pozitivni komentar.

Odlični ste! Samo tako nastavite. I dalje ću da pohađam Vaše seminare!

Uživala sam sarađujući sa vama. Srdačan pozdrav timu OKC.

Seminar je bio veoma poučan i lijepo organizovan. Zadovoljna sam što sam bila dio seminara i nadam se da će i ovaj i seminari koji slijede doprinijeti kvalitetu mog rada.

S obzirom da sam prvi put na onlajn seminaru vrlo sam zadovoljna, dosta sam naučila, razbila neke moje zablude. Ovo je, uopšte, jedan od najboljih seminara na kojima sam učestvovala. Hvala na podršci prilikom realizacije.

Seminar je odlično osmišljen, i više nego koristan je. Lekcije jasno predstavljene, zadaci interesantni. Moderatorke ažurne i odgovorne, nipošto ih ne mijenjati!

Drago mi je što sam pohađala ovaj seminar, kao i što sam imala priliku da upoznam nove kolege i sarađujem sa njima.

Bilo koju temu da postavite uvjek će dobro doći. Na seminarima koji su namjenjeni bilo kojem obliku nastave uvjek se nauči ili čuje nešto novo.

Sve pohvale za organizaciju, sadržaj izbor materijala, saradnju i za kompletnu organizaciju. Čim budem u prilici evo mene opet na Vašim seminarima.

S obzirom da mi je ovo prvi put da pohađam ovu vrstu seminara ja sam oduševljena . Pohvale za sve koji učestvuju u kreiranju i izvođenju ovih seminara. Hvala Jasmini i Nataši.Postaću vaš vjerni učesnik na narednim seminarima. POZDRAV!!!!!!!!!!!!!

Ovo mi je treći seminar OKC i izuzetno sam zadovoljna ponuđenim u svakom obliku.

Ja sam pohađala dosta vaših seminara, odlični su. Prezadovoljna sam. Mi imamo online seminare, ali nisu ni približno urađeni i organizovani kao vaši.

Meni se sviđa online seminar iz razloga što nisam uvijek u mogućnosti pa sve ispratim i odradim zadatke koji su potrebni, tako da sam tu onda kada meni odg.

Ja sam u potpunosti zadovoljan ovim seminarom. U početku odnosno prije početka sam se plašio da neću uspjeti ja to odrađivati preko interneta ali sam sada baš oduševljen sa vama i sa vašim načinom rada. Puno vam se zahvaljujem što ste mi ovo omogućili i ako bude nešto ovako na jesen obavezno se uključujem. Zadovoljstvo mi je bilo raditi sa Vama. Veliki pozdrav!

Sjajni ste, od srca Vam hvala za stečena znanja na Vašem seminaru. Za seminar i vaš rad sve pohvale, sjajni ste. I ovog puta na vašem seminaru mnogo sam naučila, zašto vam od srca zahvaljujem.

Već sam pohađala jedan od vaših seminara, ovo je drugi i namjeravam i u buduće da se družim sa vama smešak To je dovoljan dokaz da ste odlični!!!

Zadovoljna sam radom moderatora i administratora, sve pohvale. Seminar je bio jako poučan, dobar i kvalitetan.

Većina bitnih tema i problema sa kojima se srećemo u realizaciji nastavnog procesa,u obradi nastavnih jedinica i usvajanju sadržaja, obuhvaćena je na valjan način ovim seminarom. Mislim da većina polaznika seminara dijeli moje mišljenje.

Zaista lijepo organizovan seminar, jako raznovrstan i poučan. Preporučiću svim mojim kolegama. Hvala!

Seminar je izuzetno dobro osmišljen ,zanimljiv. Pohvalila bih sve moderatore njihovu kreativnost ,iscrpnost,profesionalizam i objektivnost. Ma šta reći sjajni ste ,a ono što mnogi nemaju ljubaznost i strpljivost. SVAKA ČAST!

Dosta toga sam saznala i vjerujem da će mi koristiti u daljoj nastavi. Bilo bi dobro kada bi svi nastavnici moje škole prošli kroz ovaj seminar.

Ovo je šansa da pohvalim moderatorke sa mog seminara, Brankicu Mihajlović i Natašu Džaković. Kad bi svi ljudi radili svoj posao kao njih dvije, svijet bi bio mnogo ljepše mjesto. Ažurne, ljubazne, tačne, organizovane…svaka čast, zbog Vas sam oduševljena online seminarom i eto me opet čim ponudite novi termin. Koristim priliku da Vam se zahvalim i da Vas srdačno pozdravim.

Svaka čast moderatorima i svim ljudima koji su učestvovali u pripremanju. Seminarom sam oduševljena i mnogo Vam hvala!!!!! Srdačan pozdrav!

Seminar je zaista interesantan i prevazišao je moja očekivanja. Zabavan, edukativan, uvodi učesnika u pozitivnu neizvjesnost i iščekivanje. Budi samo pozitivne emocije.

Prvi put sam bila prisutna na seminaru koji se organizuje putem interneta. Sve pohvale za Vas. U početku mi je bilo malo naporno, a kasnije sam, sa uživanjem, odradila aktivnosti koje su bila predviđene. Moram, takođe, pohvaliti moderatorke, svaka čast. Spremnost da nam pomognu u svakom trenutku i profesionalizam koji su pokazale, je na zavidnom nivou. Samo NAPRIJED. Do novog seminara na kom ćemo se družiti, želim Vam puno uspjeha u radu.

Smatram da sam na ovom seminaru zaista naučila mnogo toga novog. Obogatila sam svoje znanje,koje ću u daljem radu svakako primijeniti. Zadovoljna sam sadržajem samog seminara, vremenskim ograničenjima, organizacijom rada. Javno bih pohvalila moderatorke Natašu i Brankicu koje su bile NAJBOLjE !!!

Nijesam osjetila teškoću seminara, jer sam bila na vrijeme informisana zahvaljujući izuzetnoj odgovornosti i profesionalnosti moderatorki. Čestitke i pohvale za njihov rad i uopšte za cijeli seminar.

Iskreno, nisam očekivala ovako kvalitatan seminar. Zvučalo je interesantno, bila sam radoznala da probam. Nije lako, treba dosta da se radi, ali se mnogo nauči. Smatram da je bolji od seminara u učionici (kojima sam prisustvovala). Izuzetno sam zadovoljna.

Divni ste, kao i uvek. Drago mi je da je neko posvetio pažnju baš matematici. Uglavnom su u pedagoškoj literaturi primeri pripreme časa vezani za neki drugi predmet i nije toliko primenljivo u matematici. Ovde je baš to bilo SJAJNO!!!!

Novo iskustvo! Teme su odlično koncipirane, bez suvišnih podataka. Zadaci su bili zanimljivi i što je navažnije mogu se primijeniti u radu. Dopada mi se što ovakvim načinom rada nema „pasivnih posmatrača“, što je često slučaj kada se seminari realizuju u učionici. Ovaj seminar sam pratila sa zadovoljstvom, naučila sam neke nove stvari. I zaista, uživala sam radeći protekla 24 dana. Sve pohvale organizatorima!

Prvi put učestvujem u online seminarima, ali nosim dobro iskustvo. Izuzetno sam zadovoljna. Prije svega, ažurnošću moderatora, objašnjenjima, kvalitetom lekcija kao i zadataka. Takođe, svidjele su mi se povratne informacije nakon urađenog zadatka, koje su kratke, ali precizne i jasne.

Zahvaljujem na visoko profesionalno vođenje seminara. Srdačan pozdrav moderatorima.

Sve pohvale za Vladimira i Draganu!!! Bilo je pravo zadovoljstvo pratiti i učestvovati na seminaru!!!!

Prezadovoljna sam načinom na koji je realizovana sama struktura seminara,gdje naročit’ akcenat stavljam na radionice koje su rađene u grupi i moja grupa je bila FENOMENALNA! smešak Zadaci jako interesantni i zaista se osjećam znatno bogatijom nakon ovih 25 dana koliko je i trajala realizacija samog seminara…Želim da ovo potraje i da uz našu pomoć učinimo strukturu seminara još efikasnijom..

Samo nastavite, sa 19 g.rada u prosveti odgovorno tvrdim da pružate kvalitet,profesionalnost ,a iznad svega ljudski odnos prema nama.

Seminar ovog tipa prvi put radim,zadovoljna sam i radiću još vaših seminara. I kvalitet seminara i njegovo vođenje je na nivou!

Seminar je zahtjevan i to je veoma dobra stvar. Na seminaru se nalazi mnoštvo korisnih informacija i savjeta što sam uspjela odmah da koristim na svojim časovima odjeljenskog starješine.

Šta reći na kraju??? Čim kažem da ću ponovo doći, znači da mi se sve ovo svidjelo...