Zvanični sajt Obrazovno kreativnog centra

Ovaj sistem postoji zahvaljujući vama i za vas nastavnike, vaspitače, stručne saradnike, direktore …

… koji svoje vreme, energiju i znanje ulažete u svoj razvoj i razvoj boljeg sistema obrazovanja

Hvala na nesebičnoj podršci !!!

Elektronski seminari

Onlajn seminari namenjeni nastavnicima, stručnim saradnicima, vaspitačima i ostalim zaposlenima u obrazovnom sistemu

Akreditovani od strane ZUOV-a

Onlajn seminari su odobreni od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i nalaze se u Katalogu akreditovanih programa

Radite kada vama odgovara

Seminarima možete pristupiti kada imate vremena i sa bilo kog mesta sa pristupom internetu

Uverenja za obnovu licence

Nakon naših seminara, prema Pravilniku o SU, pored kvalitetnih znanja i veština, dobijate uverenja pomoću kojih obnavljate licencu za rad

Ko smo mi?

Udruženje nastavnika, stručnih saradnika, direktora, vaspitača i ostalih zaposlenih u obrazovanju. Osnovani smo 2011. godine sa misijom da pružamo podršku kolegama za kreiranje što boljeg i kvalitetnijeg okruženja za rad i napredovanje.

Podršku pružamo kroz razne obrazovne projekte, od kojih su onlajn seminari najznačajniji deo. Možemo reći da smo na Balkanu lideri u onlajn stručnom usavršavanju zaposlenih u obrazovanju. Sa radom smo počeli u martu 2011. godine, a već od 2012. naši seminari su akreditovani od strane ZUOV-a.

Akreditovani onlajn seminari

Najčešće postavljena pitanja

Za većinu seminara nije neophodno da imate mnogo dobar računar. Dovoljan je računar (desktop ili laptop) srednjih karakteristika. Za seminare kao što su Video lekcije – nastavna sredstva savremenog obrazovanja ili Digitalne priče i bajke, neophodan je malo bolji računar.

NE !

Onlajn seminar nije moguće u potpunosti pohađati preko mobilnog telefona. Moguće je da pratite sadržaje, čitate lekcije i slušate video lekcije, ali zadatke koje je potrebno da uradite, morate da uradite na računaru.

Nisu. Za pohađanje seminara potreban Vam je internet pregledač (savetujemo Google Chrome) i pristup internetu. Takođe je poželjno da imate i neki od programa za obradu teksta (može MS Word) i to je to.
Za seminare na kojima se izučavaju neki dodatni programi, nije neophodno da taj program imate pre seminara, jer na seminaru ćemo Vam dati sve potrebne informacije o tom programu i instrukcije za njegovo korišćenje.

NE. Mi smo seminare napravili tako da sami određujete svoju dinamiku pohađanja. Seminaru možete pristupiti kada imate vremena (danju, noću, ujutru, uveče …) i zadržati se koliko Vama odgovara.

NE. Seminari su podeljeni na teme koje traju sedmično. Svaka tema se automatski otvara sedam dana nakon početka prethodne. Nakon što završite sadržaje u prvoj temi, sačekaćete da se otvori sledeća tema i onda raditi zadatke iz te teme. I tako 4 ili 5 sedmica, u zavisnosti od seminara. Nije moguće da seminaru pristupite nekoliko dana na kraju i da tada sve uradite.

Da biste uspešno realizovali seminar, neophodno je da osvojite 70% na zadacima na seminaru. Do sada se nije desilo da oni koji redovno pristupaju seminaru (jednom nedeljno) ne uspeju da ostvare ovaj rezultat. Ako imate bilo kakvih problema sa zadacima uvek su Vam na raspolaganju moderatori koji će pomoći da sve lako završite.

Plaćanje kotizacije možete izvršiti samostalno preko uplatnice (pošta, banka, elektronski …) ili može škola/vrtić platiti za vas. U tom slučaju mi komuniciramo sa ustanovom i napravimo račun po kom ustanova plati kotizaciju. 

U prvih 5 dana pohađanja seminara možete odustati od seminara i kotizacija će Vam u potpunosti biti vraćena.

U slučaju da je prošlo tih 5 dana i desi se neka nepredviđena okolnost zbog koje ne možete da nastavite seminar, morate nam to odmah reći i mi ćemo Vašu kotizaciju prebaciti za neki drugi termin u kom ćete moći da završite seminar.

Prijava za aprilski termin je zatvorena

  • 00Dana
  • 00Sati
  • 00Minuta
  • 00Sekundi
.