POČETAK SEMINARA

Nakon vaše administrativne prijave na seminar i povratne informacije od administracije, sačekajte novu informaciju o početku seminara i parametrima za pristup seminaru od naše administracije. Pošto sve informacije o seminaru šaljemo na e-mail, preporučujemo da u periodu pohađanja seminara češće proveravate svoju elektronsku poštu.

Nakon dobijanja parametara za pristup seminaru, možete pristupiti sistemu za učenje (stranici na kojoj je postavljen seminar), ali ne i samom seminaru, jer se seminar otvara tek na dan početka (datumi početka seminara). Da biste pristupili sistemu potrebno je da pratite sledeće korake:

U prvom koraku „odete“ na sajt na kome se nalazi vaš seminar. Adresu sajta dobićete od administracije, zajedno sa obaveštenjem o parametrima za pristup (korisničko ime i lozinka).

Unesete korisničko ime i lozinku koju vam je administracija poslala. Detaljnije na slici (u zavisnosti od sajta imaćete jedan od ova dva prikaza):

prijava_01  prijava_02

(za veći prikaz, kliknite na sliku)

Nakon unosa parametara, kliknite na dugme: Prijava i otvoriće vam se strana kao na sledećoj slici:

prijava_04    prijava_03

  (za veći prikaz, kliknite na sliku)

Ako pokušate da pristupite seminaru na koji ste se prijavili pre datuma koji je označen za početak seminara, on vam neće biti dostupan. Dobićete poruku kao na sledećoj slici:

prijava_05

(za veći prikaz, kliknite na sliku)

 

Seminar će biti vidljiv tek od datuma kada počinje, odnosno kada stoji u načinu za prijavu, tada kreće realizacija. Pre tog datuma nećete moći da pristupite seminaru.

Ako ste se uspešno prijavili na sistem, zapamtite (zapišite negde) korisničko ime i lozinku, jer oni će vam omogućiti da se stalno prijavljujete na sistem seminara. Korisničko ime i lozinku možete koristiti samo za ulaz na seminar za koji ste se prijavili u aktuelnom terminu. Za ulaz na ostale seminare potrebno Vam je odobrenje administratora.

Kada seminar počne, za pristup samim lekcijama pogledajte uputstvo.

Prijava na seminar