Olivera Milojević

Olivera Milojević

Ko ste Vi?

Ja sam žena iz senke 😉 . Svugde me ima a da ljudi to i ne znaju. Povezujem nevidljive niti našeg tima. Volim svoj posao. Bude ponekad naporan i stresan ali na kraju, kada voliš ono što radiš, čak i te stvari imaju svoju draž.

Porodica?

Moja tvrđava koja me čini srećnom i ispunjenom. Trudim se da deci prenesem prave vrednosti života, ne one materijalne, jer samo takve stvari su smisao života. Raduje me što su i Iva i Pavle, deca vesele prirode, vrckava i što liče na mene (iako su plavušani, a ja izrazita crnka ipak imaju moje crte lica ;-)).

Hobi?

Volim knjige, muziku, prirodu. Jesen zbog njenih boja, zimu zbog snežnih čarolija. Volim rimu, zato ponekad napišem neki stih, da nasmejem ljude oko mene, da zaborave na svoje probleme.

Neostvareni snovi?

Kao mala sam maštala da postanem član ulične denserske ekipe. Obožavam dens, hip-hop i ostale vrste plesa.

Vaše obeležje?

Moj neki zaštitni znak, ako tako mogu reći, je moje kotrljajuće, francusko „R“ . Nikada to nisam smatrala kao neki svoj nedostatak, već više kao kompenzaciju za želju za znanjem francuskog jezika. Možda otud i neki planovi da nekad otputujem u Pariz, sedim u nekom francuskom bistrou, gde ću uz zvuke francuske muzike pisati razglednice i javiti se meni dragim osobama.

Citat za kraj.

Zrnca peska čine planine.

Trenuci čine godine.

A sitnice ceo život.