Dobro došli u OKC igricu

Ako ste na ovoj strani, to znači da ste pronašli naš katalog akreditovanih seminara i skenirali QR kod. A to je dokaz da u školi imate osobu koja zna šta je QR kod, a verujte nam da to nije čest slučaj. 

U svakom slučaju, za vas smo pripremili malo iznenađenje, odnosno jednu kratku igricu na kraju koje vas čeka iznenađenje. Kao i svaka potrega za blagom i ova mora biti zanimljiva, pa se nadamo da ćete uživati.

Imate šansu da za svoju školu osvojite malu nagradu. 

Potraga za blagom (čitajte – malom nagradom za školu) sastoji se od nekoliko pitanja, koja su krajnje jednostavna i odgovore na njih treba da zna svako ko je zaposlen u školi. S obzirom na to da je OKC organizacija koja se bavi stručnim usavršavanjem i podrškom nastavnika, stručnih saradnika i direktora na putu napredovanja, pitanja će biti iz tih oblasti. 

Prvo pitanje za vas je:

Koliko je viših zvanja u koja mogu da napreduju zaposleni u obrazovnom sistemu? 

Možda vam deluje da je ovo pitanje više za pravnike, ali svako ko želi da napreduje u svom poslu ima odgovor. Znamo mi da vi ovo znate, ali evo možemo da vam damo i neku malu pomoć (“nije 3“) 🙂

Da biste prešli na sledeći nivo ove naše igrice, potrebno je da kliknete na dugme ispod i kada se otvori nova strana da upišete broj viših zvanja u koja mogu da napreduju nastavnici, vaspitači, stručni saradnici.