Letnji paket seminara

Kao i svake godine i ove godine za vreme letnjeg raspusta organizujemo termin onlajn seminara sa posebnim pogodnostima. Ovaj put je veliki broj kolega izrazio želju za seminarima koji će im pomoći da se što bolje pripreme za sledeću, ali i naredne školske godine. Situacija sa kojom smo se susreli u ovom polugodištu pokazala nam je da treba da se stručno usavršavamo ako želimo da budemo nastavnik 21. veka i da našim učenicima pružimo kvalitetno obrazovanje. 

Ovaj termin donosi popuste na kotizaciju, fleksibilne rokovie i poseban paket:

3 seminara po ceni za 2

Ovo znači da u letnjem terminu možete za dva prijavljena seminara da dobijete još jedan onlajn seminar besplatno. Na dva bilo koja prijavljena seminara sa naše liste, dobijate i seminar Virtuelne ekskurzije besplatno. Ovo je naš nov seminar koji obrađuje veb-alat i didaktiku veb-alata za izradu virtuelnih ekskurzija. 

Prema tome, u ovom letnjem terminu možete uštedeti 1780 dinara. Još ako znate da to može preko administrativne zabrane … onda je izbor očigledan 🙂

Ovaj besplatan seminar možete iskoristiti kada god želite, ne samo u ovom terminu, već i u kasnijim terminima OKC onlajn seminara. 

Samo 50 paketa

Zbog kontrole kvaliteta moderacije i rada na seminaru, za letnji termin smo odvojili samo 50 paketa sa besplatnim seminarom. 

Ako ste zainteresovani savetujemo da se što pre prijavite. Da biste se prijavili za Paket sa popustom, samo nam u prijavi napišite „Paket“ i mi ćemo znati 🙂

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Označite zvezdicom koliko vam je tekst bio koristan?

Prosečna ocena 5 / 5. Do sada ocenilo: 1

Tekst nije ocenjen! Budite prvi koji će ga oceniti.