Otvorena prijava za letnji termin onlajn seminara

Naši učenici zaslužuju kvalitetno obrazovanje, a ove školske godine su se našli u situaciji koja im je otežala učenje i lični razvoj. Dužnost nas nastavnika je da im to neophodno znanje pružimo u bilo kojim situacijama.

Ne zaboravite su naši učenici samo jednom u ovom razredu, a mi smo tu svake godine. 

Ako oni sada preskoče svoj sedmi razred i znanja iz matematike, fizike, biologije, informatike, … to vreme se više neće vratiti, a mi ćemo i sledeće godine biti u istom tom sedmom razredu i učićemo neke nove učenike. Moramo biti spremni u svakom trenutku da im pružimo kvalitetno obrazovanje, a to možemo samo ako smo i mi spremni za situacije koje nam se dešavaju. 

Onlajn seminari namenjeni su razvijanju digitalnih veština zaposlenih u obrazovnom sistemu, sa fleksibilnim rokovima i konstantno dostupnim moderatorima

Zato je OKC, kao i svake godine, pripremio listu seminara koje će ponuditi nastavnicima, vaspitačima, stručnim saradnicima, sa popustom. Puno je kolega koji su nam se javili i koji žele da tokom raspusta steknu nova znanja, dobiju sertifikat i pripreme svoje onlajn učionice za sledeću godinu, bez ikakvih pritisaka, opterećenja i rokova. 

Listu i cene možete pogledati klikom na dugme ispod:

Prijava je otvorena do 4. jula ili do popunjavanja broja mesta na seminarima, a seminari počinju 6. jula 2020. 

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Označite zvezdicom koliko vam je tekst bio koristan?

Prosečna ocena 0 / 5. Do sada ocenilo: 0

Tekst nije ocenjen! Budite prvi koji će ga oceniti.