Nisu važni samo veb-alati za nastavu, već i njihova upotreba u nastavi

Trenutno je onlajn nastava veoma popularna i kao osvrt na drugo polugodiušte ove školske godine, ali i kao strategija za sledeću školsku godinu. Iako nam predstoji raspust, pripreme za školsku onlajn 2020/2021. godinu već su u toku: škole razmišljaju o platformama, Ministarstvo organizuje snimanje TV časova, nastavnici prave planove za svoje onlajn časove.

Ma koliko smo sada u toj „priči“ oko raznih platformi, veb-alata, onlajn testova, ne smemo zaboraviti da u nastavi postoji nešto što je mnogo važnije od tehnologije, a to je DIDAKTIKA, odnosno upotreba te tehnologije u nastavnom procesu. 

Moramo naučiti da koristimo određene platforme, veb-alate i ostala tehnička pomagala, ali najvažnije je da znamo da ih koristimo u nastavnom procesu, za prenos znanja ka učenicima i za proveru njihovih postignuća. Nije cilj da organizujemo onlajn nastavu samo da bismo pokazali da znamo da napravimo video lekcije, nego da te video lekcije služe da učenicima prenesemo znanje. 

OKC ima najbolje seminare jer pedagogiju, metodiku i didaktičke veštine stavlja ispred tehnologije, odnosno tehnologiju koristimo kao alat za dobru nastavu, bez obzira na to da li je ona u učionici ili onlajn. 

Popust na svaki seminar

10%

Svaki akreditovan onlajn seminar u letnjem terminu je sa nižom kotizacijom od 10%. 

Cene su 2610 i 3060 dinara.

Letnji paket

3 po ceni 2

Popunjeno, nema više promotivnih letnjih paketa. U ovom ciklusu ponudili smo 50 letnjih paketa, ali zbog velikog interesovanja podelili smo 80.

Fleksibilni rokovi

Sami odredite dinamiku

Zbog raspusta, putovanja i odmora, rokovi za realizaciju pojedinih aktivnosti biće maksimalno fleksibilni

Seminari počinju 6. jula, a prijava je otvorena do 4. jula ili do popunjavanja mesta na seminarima. 

Na nekim seminarima više nema mesta i prijava je zatvorena 🙁

Ne propustite ovaj, najpovoljniji termin za stručno usavršavanje, jer ćete, pored sertifikata i bodova, dobiti znanje i razviti veštine koje će vam pomoći da svojim učenicima u sledećoj školskoj godini pružite kvalitetno obrazovanje i u slučaju onlajn nastave. 

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Označite zvezdicom koliko vam je tekst bio koristan?

Prosečna ocena 0 / 5. Do sada ocenilo: 0

Tekst nije ocenjen! Budite prvi koji će ga oceniti.