Seminari koje ne smemo zaboraviti ni propustiti

Kombinovana nastava je otvorila potrebu za seminarima koji razvijaju digitalne veštine nastavnika, vaspitača, stručnih saradnika… Ove veštine smo razvijali godinama, neko više neko manje, ali pored toga ne smemo nikako zaboraviti osnovne pedagoške, metodičke i didaktičke vrednosti zaposlenih u obrazovanju. 

Zato vas podsećamo na vrednosti nekih seminara koje ne smete propustiti od 5. novembra. Prijava je otvorena do 2. novembra ili do popunjavanja mesta na seminarima.

Dobra priprema za čas – uspešan čas

32 boda

2900 dinara

Čak i kada realizujemo onlajn nastavu, neophodno je da se dobro pripremimo za čas. Da li će neki naš čas biti kvalitetno realizovan ili ne zavisi samo od jedne stvari – od pripreme za čas. 

Prijava

Domaći zadatak u funkciji učeničkih postignuća

32 boda

2900 dinara

Ako mislite da je domaći zadatak to što damo učenicima da urade nešto kući tokom onlajn nastave… niste baš u pravu. Kvalitetno postavljen i organizovan domaći zadatak je važan instrument nastavnika

Prijava

Digitalne priče i bajke

40 bodova

3400 dinara

Iako smo sada u velikim poslovima oko kreiranja sadržaja za onlajn nastavu, javlja se problem kreativnosti, odnosno, kako napraviti nastavni materijal. Ovo je odličan seminar koji će vam pomoći da kreirate animativne sadržaje za svoje učenike.

Prijava

  • Digitalni marketing
  • Muzika uz pomoć računara
  • Engleski i interdisciplinovani pristup
  • Nastava matematika uz IKT
  • Osnove veb dizajna

32 boda, 2900 dinara

Pedagogija, didaktika i metodika su veoma važne veštine nastavnika, ali ne smemo zaboraviti ni struku. A ako povežemo struku i didaktiku u nastavi, dobijamo fenomenalne seminare.

Prijava

Programigranje – programiranje igrom i igranje programiranjem

32 boda

2900 dinara

Reč PROGRAMIRANJE u obrazovnom sistemu ima negativnu konotaciju. Još uvek ne možemo da shvatimo da je programiranje način razmišljanja, a pomoću ovog seminara možemo naše učenike usmeriti ka tom logičkom kritičkom razmišljanju

Prijava

Blog, instagram i fejsbuk u nastavi

36 bodova

3400 dinara

Sada smo svi u školskim ili ličnim onlajn učionicama, ali ne smemo zaboraviti lični razvoj i napredak. Kreiranje i održavanje ličnih sajtova/blogova, kao i nastava na društvenim mrežama, su sada veoma važan element.

Prijava

1400 dinara

  • Osnove dobre komunikacije
  • Osnove računarske pismenosti

1100 dinara

  • Mape uma u funkciji nastave
  • Virtuelne ekskurzije

Akreditacija seminara nije mera kvaliteta seminara, već njegovog datume izrade. Naši novi seminari nisu akreditovani samo zato što su napravljeni nakon Konkursa za akreditaciju. Ali to znači da su novi, aktuelni i veoma kvalitetni. Iskoristite ovu cenu. 

Prijava

Iskoristite mogućnost da sada, u periodu odgovornog ponašanja, unapredite svoja znanja i veštine i obezbedite sebi poziciju u novim normalnim okolnostima 21. veka. 

Ovaj period će proći i kada se vratimo u tu „novu normalu“ obrazovanje neće biti isto. Oni koji su spremni oni će se najbolje snaći. 

Pogledajte sve OKC seminare koji počinju od 5. novembra.