Vesna Josipović

Vesna Josipović

Ukratko o sebi

Diplomirani vaspitač, pedagoški savetnik u Predškolskoj ustanovi „Olga Jovičić – Rita“, Kraljevo.

U čemu uživate?

Uživam da učim i da pomognem drugima da nauče, bilo decu, bilo odrasle.

Koje su Vaše odlke?

Istraživačkog sam duha i svaku situaciju u kuhinji dok kuvam ručak, šetnju sa psom, čitanje knjiga, slušanje muzike, surfovanje netom, globalne edukativne događaje u okviru kojih sam ambasador, sukobe mišljenja (svi smo mi različiti i posebni na svoj način sa svojim vrlinama i manama)… koristim za pronalaženje kreativnih rešenja kako profesionalnih tako i životno – praktičnih što kroz svoj rad prenosim na decu jer odgovori se nalaze svuda oko nas u svakoj sredini (priroda, ulica, vrtić, kuća…) samo ih treba potražiti.

Vi u onlajn svetu

U eri IKT-a olakšan je pristup informacijama i sadržajima, rad bez papira, ali i edukacija i ušteda vremena što treba iskoriostiti u svakoj situaciji pa i u boravku u prirodi, samo na pravi način. Obožavam da istražujem i da se igram IKT alatima kako u privatnom tako i u profesionalnom životu.

Vi u budućnosti

San mi je da ostatak života provedem u planinskoj kućici, da imam svoj prirodni vrtić i naravno internet jer uvek treba ići u korak sa vremenom. Kao večiti optimista verujem da će se taj san ostvariti.