Zimski paket seminara

Svake godine imamo letnji paket seminara, ali od ove godine uvodimo i zimski paket. Situacija sa kojom smo se susreli u ovoj školskoj godini dokazala nam je da to što smo pohađali seminare u prethodnom periodu nije bilo uzaludno. 

I ovo drugo polugodište postaviće pred nas nove izazove, a mi smo tu da vam omogućimo što više seminara i usavršavanja.

Termin seminara od 8. februara donosi poseban popust:

3 seminara po ceni za 2

Ovo znači da u zimskom terminu možete za dva prijavljena seminara da dobijete još jedan onlajn seminar besplatno. Na bilo koja dva prijavljena seminara sa naše liste, dobijate i seminar Osnove dobre komunikacije. Ovo je veoma koristan alat za nastavnike i stručne saradnike, jer sada nam je više nego ikad potrebna uspešna komunikacija. 

Prema tome, u zimskom terminu možete uštedeti 2100 dinara. Još ako znate da to može preko administrativne zabrane … onda je izbor očigledan 🙂

Ovaj besplatan seminar možete iskoristiti kada god želite, ne samo u ovom terminu, već i u kasnijim terminima OKC onlajn seminara. 

Samo 50 paketa

Zbog kontrole kvaliteta moderacije i rada na seminaru, za zimski termin smo odvojili samo 50 paketa sa besplatnim seminarom. 

Ako ste zainteresovani savetujemo da se što pre prijavite. Da biste se prijavili za Paket sa popustom, samo nam u prijavi napišite „Paket“ i mi ćemo znati 🙂

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Označite zvezdicom koliko vam je tekst bio koristan?

Prosečna ocena 4.1 / 5. Do sada ocenilo: 116

Tekst nije ocenjen! Budite prvi koji će ga oceniti.