Ponovo nagrađujemo najbolje

Dodatno nagrađujemo najbolje​

Još jedna šansa za sve nastavnike, vaspitače, stručne saradnike koji rade na svom razvoju, usavršavaju se i unapređuju sistem obrazovanja. Pored vrednih nagrada ZUOV-a na konkursu i OKC se pridružuje i učesnike naših onlajn seminara dodatno nagrađuje !!!

Puno je kontroverznih diskusija o stručnom usavršavanju. Od stava da nam to nije potrebno, preko mišljenja da se to nigde ne boduje, do svesti o stalnom učenju i napredovanju. Naš sistem obrazovanja, odnosno Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja se bori da podigne nivo stručnog usavršavanja onoliko koliko je u njihovoj moći i za sada to rade najbolje u regionu. Samo jedan od načina je i Konkurs za nastavnike Saznali na seminaru primenili u praksi, koji se može smatrati i konkursom na kome se najjasnije vidi kvalitet seminara.

Kao dodatak, odnosno pomoć za promociju ovog konkursa i motivaciju nastavnika da javno prikažu ono što su naučili na seminarima, OKC će pored ZUOV-a nagraditi i učesnike koji osvoje neko od prva tri mesta na Konkursu, a pohađali su, odnosno konkurisali sa radom koji su realizovali sa znanjem ili veštinama sa OKC seminara. Mi ćemo nagraditi:

I mesto na Konkursu za 2022. godinu sa iznosom od 20000 dinara

II mesto na Konkursu za 2022. godinu sa iznosom od 15000 dinara i

III mesto na Konkursu za 2022. godinu sa iznosom od 10000 dinara

OKC nikako ne učestvuje u ovom Konkursu. Konkurs je u organizaciji ZUOV-a koji sam određuje pravila i komisije, a članovi OKC-a nisu u komisijama ovog konkursa. Naše nagrade su samo dodatak već postojećem Konkursu, sa ciljem da što više učesnika učestvuje i pokaže ono što je naučilo na seminarima, pogotovo na onlajn seminarima.

Rok za ovaj konkurs je do 20. oktobra 2022. godine.

Želimo vam puno uspeha na Konkursu.

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Označite zvezdicom koliko vam je tekst bio koristan?

Prosečna ocena 4.5 / 5. Do sada ocenilo: 42

Tekst nije ocenjen! Budite prvi koji će ga oceniti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *