Zašto onlajn seminari?

Najbolja investicija koju možemo da napravimo je da ulažemo u sebe. Ovo nije još jedna motivaciona krilatica koju ćemo da spazimo posredstvom interneta i društvenih mreža, već jedan od puteva koji će nam zasigurno doneti pozitivne promene u profesiji edukacije, odnosno naša predavanja učiniti boljim.

Ukoliko znanje i profesionalni napor na polju edukacije učenika ostavimo bez nadogradnje, modernih trendova i novih metoda, rizikujemo da nakon par godina devalviramo svo svoje umeće u plemenitoj branši kakva je prosveta. Stručno usavršavanje vaspitača, učitelja, nastavnika, kao i saradnika u nastavi često postaje (znamo iz iskustva 🙂 ) problem vremena, prostora, energije i novca. Sigurno ste u svojoj karijeri morali da prisustvujete seminarima stručnog usavršavanja, a da su oni bili održani u vreme koje Vam nije odgovaralo, na mestima koja Vam se nisu dopadala, na temu koja Vas i nije preterano zanimala. Upravo zbog ovih okolnosti koje su nam se dešavale prethodnih godina, osmislili smo način na koji možemo da rešimo ovaj problem prosvetnih radnika. Pohađanjem onlajn seminara Vi birate mesto i vreme, kao i prostor u kome ćete ih pohađati, a naša ponuda onlajn edukacija broji preko 40 tema među kojima ćete sigurno pronaći sadržaje koji će u potpunosti odgovarati Vašem interesovanju.

Pet razloga zašto je onlajn stručno usavršavanje neophodno u razvoju dobrog nastavnika:

1. Veštine koje nisu unapređene brzo počinju da blede

Zamislite da ste apsolutni ekspert u korišćenju telegrama i da ne postoji niko u celoj istoriji sveta ko bolje od Vas može koristiti ovaj instrument za razmenu poruka. Da li Vas uopšte takva veština čini najboljim? I pored ovakve „laskave“ titule, ona Vam sigurno neće doneti prevagu ni u jednom aspektu Vašeg rada, odnosno Vaše profesije. Razlog za to je veoma prost: tehnologija o kojoj pišemo je odavno prevaziđena i, samim tim, znanje, ma koliko ono bilo, nema upotrebnu vrednost.

2. Praksa je majka svakog uspeha

Kada govorimo o OKC onlajn seminarima akcenat je uvek na visokom standardu rada, jer sve što radimo je uvek na visokim profesionalnim i etičkim načelima. Druga komponenta naših seminara je u praktičnim smernicama koje možete odmah da primenite u svom radu, čime ćete povećati nivo interakcije sa svojim učenicima, svoja predavanja učiniti živopisnijim, što će interesovanje za zadate teme podići na višu lestvicu. Nakon završetka onlajn seminara dobijate sertifikat o obuci, a brojna uputstva za praktičnu primenu novih pristupa u predavanju možete da počnete da primenjujete odmah.

3. Sa onlajn seminarima štedite svoje vreme

Vreme je najcenjeniji resurs i jedina stvar koja nam je data ograničeno. Postavka onlajn seminara je takva da maksimalno štedi Vaše vreme, jer predavanja na onlajn seminarima možete pratiti kada god želite i odakle god želite. Pohađanje onlajn seminara ni na koji način neće uticati na Vaš kalendar obaveza, pošto Vam je za pohađanje ovih seminara potreban samo računar sa internet konekcijom. Predavanja možete pratiti iz svog doma, na odmoru, u prevozu, u bilo koje doba dana ili noći.

4. OKC onlajn seminari prate propisane standarde Ministarstva obrazovanja

OKC ima misiju unapređivanja nivoa obrazovanja i edukacije svih zaposlenih u prosveti. Takođe, najveći broj naših onlajn seminara je akreditovan od strane nadležnih ministarstava, tako da je u potpunosti pokrivena zakonska obaveza stručnog usavršavanja koje profesije obrazovanja donose. Naši seminari su u potpunosti komplementarni sa Vašom ambicijom napredovanja u struci.

5. Znanje je vaninstitucijalna veština

Pored unapređivanja metoda predavanja, donošenjem najnovijih svetskih standarda i trendova u obrazovanju spektar veština naših polaznika se širi i na oblasti koje prevazilaze granice učionica. Shodno tome, možemo se pohvaliti da su iskustva sa onlajn seminara uspešno prenešena i na mnoga poslovna polja koja sa sobom donosi interent u 21-veku.

Ko smo mi?

Mi smo nastavnici, baš kao i Vi. U oblasti onlajn stručnog usavršavanja smo preko deset godina. Početak našeg rada vezan je za činjenicu da smo postali poprilično umorni od putovanja, utrošenih vikenda, pređenih kilometara i pitanja da li proces ličnog usavršavanja može da prati moderne trendove i postane jednostavniji i u skladu sa našim privatnim životima. Radost ovakvog načina stručnog usavršavanja delimo sa kolegama sa celog Balakana više od deset godina.

Princip našeg rada je vrlo jednostavan i efikasan: odaberete temu iz našeg kataloga koja Vas zanima, kontaktirate naš tim za korisničku podršku (ili putem onlajn prodavnice pronađete željenu temu) i uplovite u interaktivnu razmenu znanja sa našim moderatorima.

Učešće na onlajn seminarima više nije rezervisano samo za kolege iz informacionih nauka, već je ovakav vid edukacije danas dostupan apsolutno svima. Praćenje onlajn seminara je jednostavno koliko i upravljanje elektronskom poštom ili korišćenje Fejsbuka i za uspešno pohađanje Vam je potreban samo računar sa internet konekcijom.

Najbolje je da i sami pogledate katalog naših seminara, a možete nas i kontaktirati preko imejla, ako želite da Vam pomognemo u odabiru.

[interact id=“5e8f2f9092f0bd00144f05cb“ type=“quiz“]

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Označite zvezdicom koliko vam je tekst bio koristan?

Prosečna ocena 5 / 5. Do sada ocenilo: 1

Tekst nije ocenjen! Budite prvi koji će ga oceniti.