TamaraĐ

Tamara Đorić

Ukratko o sebi?

Završila sam Ekonomsku školu, smer turistički tehničar. Za vreme srednje škole uživala sam u volontiranju, učestvovala u raznim akcijama, seminarima itd. Bio je to najlepši period mog dosadašnjeg života. Nakon toga upisujem fakultet smer turizam i hotelijerstvo. Od malena me je uvek nešto vuklo da idem u smeru turizma.

Otkud ti u OKC-u?

Sasvim slučajno, prijavila sam se na stručnu praksu i na kraju ostala u OKC-u. Na početku mi je trebalo dosta vremena da se se ’’prebacim’’ u način razmišljanja jednog nastavnika, da shvatim šta se tu dešava i nekako sam uspela, ali i dalje učim. Dosta su mi pomogli kolege i direktor OKC-a u mom napredovanju. Najpotpuniji utisak o tome šta je u stvari OKC i koji su sve ljudi deo OKC porodice doživela sam na sastancima koje smo imali, gde sam imala priliku da upoznam ostale i doživim celu priču na pravi način.

Omiljene aktivnosti u slobodno vreme?

Slobodno vreme obožavam da provodim u prirodi, ako je moguće pored vode. Ništa me bolje ne opušta kao pogled na vodu i prirodu. Volim duge šetnje uz slušanje muzike, uživam da se družim sa prijateljima, ili da putujem.

Šta je za tebe najveći izazov?

Svaki novi posao je veliki izazov za mene zato što uvek želim da dam sve od sebe da odradim to što mi je zadato najbolje što mogu.