Unapređivanje kompetencija zaposlenih za rad sa pripravnikom

Broj bodova: 24

Trajanje: 3 sedmice

Cena: 4900 dinara

Rad sa pripravnikom - Srbija mob

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Nakon seminara dobićete plan rada sa pripravnikom, u skladu sa važećim pravilnikom. Takođe, naučićete koju dokumentaciju treba voditi o radu sa pripravnikom i kako je voditi, a i sa vođenjem koje sve dokumentacije treba upoznati pripravnika. Unapredićete svoje komunikcijske veštine koje se odnose na rad sa rad sa pripravnikom, kao i njegove u radu sa učenicima, roditeljima i kolegama.

Prema članu 26, stav 1, tačka 4 Pravilnika o stalnom stručnom usavršavanju i napredovanju u zvanja nastavnika vaspitača i stučnih saradnika, zvanje samostalnog pedagoškog savetnika može da dobije nastavnik, vaspitač ili stučni saradnik koji savlada program za mentora pripravniku od 70 bodova ili odobrene programe kojima stiče kompetencije za obučavanje drugih nastavnika, vaspitača i stručnih saradnika, od najmanje 70 bodova.

Na ovom seminaru možete skupiti 24 boda, tako da vam je ostalo još 46. 🙂

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim. Nije neophodno da bude preterano jak i skup računar, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Veoma je korisno da imate pametni telefon sa fotoaparatom, ali nije neophodno.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …).

Nije neophodno da imate neka velika predznanja, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar spada u srednje zahtevne seminare, tako da je potrebno da znate da rukujete najosnovnijim paketom MS Office.