Muzika uz pomoć računara

Broj u katalogu: 948

Broj bodova: 32

Trajanje: 4 sedmice

Cena: 2900 dinara

Muzika uz pomoć računara - Srbija mob

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Na seminaru ćete razviti veštine rada u besplatnom programu za zapisivanje i uređivanje notnog teksta, kao i veštine uspešne orkestracije za različite kamerne/orkestarske sastave. Na kraju seminara imaćete kreirane sadržaje koje možete odmah primeniti u nastavi.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop, sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim i internet konekcija. Računar ne treba da bude preterano jak i skup, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Nije neophodno da imate pametni telefon, mada možete seminar pratiti i preko telefona, ali da biste uradili zadatke, neophodan je računar.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …). To je neophodno za početak, a sve ostale programe neophodne za obradu i objavljivanje muzičkih sadržaja dobićete na samom seminaru, kao i uputstvo za rad sa njima.

Nije neophodno da imate neko veliko predznanje, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar spada u tehnički zahtevnije seminare pa je neophodno da dobro poznajete svoj računar. Sigurni smo da i početnici mogu da nauče sve što je na ovom seminaru, ali će im biti potrebno mnogo više vremena. To je jedina razlika, odnosno razlika je u vremenu potrebnom za izradu zadataka.

Radovi učesnika

Kreirane kompozicije naših učesnika pomoću programa MuseScore

Pronađite još OKC seminara