Seminar o mentorstvu za viša zvanja

  • ➡️  termin: od 8. do 29. aprila
  • ➡️  sertifikat: 24 boda
  • ➡️  cena: 4900 dinara

O proceduri za napradovanje u viša zvanja zaposlenih u prosveti pisali smo u tekstu Kako do višeg zvanja i veće plate? To je protokol, odnosno vodič, a šta je sve potrebno od dokumentacije imate u tekstu Šta sve prosvetni savetnik traži? 

Kako je ovaj prosec formalne prirode i zasniva se na procedurama i mišljenju prosvetnog savetnika o vašim kompetencijama, na našim seminarima možete da steknete određene kompetencije, ali postoje i dodatni uslovi koje je teško ispuniti.

Zato smo mi pripremili i novi/stari onlajn seminar pomoću kojeg možete da dokažete oni što se traži u članu 26. Pravilnika o napredovanju:

Naš seminar pod nazivom Unapređenje zaposlenih za rad sa pripravnikom upravo sadrži program za mentora. Seminar trenutno nije akreditovan, ali u Pravilniku ne stoji da je to uslov. Sigurni smo da će ovaj seminar da Vam pomogne oko uslova koji treba sakupiti za napredovanje u viša zvanja. 

Seminar traje 3 sedmice i sadrži 4 teme: 

  • O mentorstvu
  • Rad sa pripravnikom
  • Rad na dokumentaciji
  • Komunikacija u radu sa pripravnikom

Sledeći termin ovog seminara je od 8. do 29. aprila 2024. godine. Visina kotizacije je 4900 dinara. Sertifikat sa 24 sata/bodova o uspešnoj realizaciji seminara dobijate odmah na seminaru i možete ga dalje koristiti kao dokaz Vašeg stručnog usavršavanja i napredovanja

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Označite zvezdicom koliko vam je tekst bio koristan?

Prosečna ocena 4.7 / 5. Do sada ocenilo: 19

Tekst nije ocenjen! Budite prvi koji će ga oceniti.

3 thoughts on “Seminar o mentorstvu za viša zvanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *