Upravljanje timovima

Broj u katalogu: 156

Broj bodova: 40

Trajanje: 5 sedmica

Cena: 3400 dinara

Upravljanje timovima - Srbija mob

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Sadržaji su univerzalni, pogotovo za ove dve grupe. Iako su primeri za rad sa kolegama, sve je primenjivo na rad sa učenicima u grupi, odnosno timu.

Ne, nije neophodno da budete kooridnator ni član školskog tima, ali na ovom seminaru ćete steći znanja i razviti veštine kako da budete aktivan i uspešan član tima.

Nakon seminara moći ćete sami da formirate kvalitetan tim, da pravilno raspodelite uloge u timu, uspešno vodite tim do cilja i da procenite taj uspeh.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim. Nije neophodno da bude preterano jak i skup računar, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Veoma je korisno da imate pametni telefon sa fotoaparatom, ali nije neophodno.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …). To je neophodno za početak, a sve ostale programe, veb-alate, servise koji se obrađuju dobićete uputstvo  kako da se registujete i da radite sa njim

Nije neophodno da imate neka velika predznanja, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar spada u niže zahtevne   seminare, pa nećete imati problema.

Pronađite još OKC seminara