Grupni rad i interdisciplinarnost

Broj u katalogu: 291

Broj bodova: 36

Trajanje: 5 sedmica

Cena: 3400 dinara

Grupni rad - Srbija mob

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Ovaj seminar vam pomaže da lakše i kvalitetnije osmislite vaš čas radeći sa učenicima grupno. Na kraju seminara znaćete svrsishodno da koristite različite oblike rada i kako da implementirate grupni rad u vaš čas. Takođe, naučićete da koristite različite elektronske alate i servise. Metodičkom i didaktičkom primenom veb-alata u interaktivnoj nastavi povećava se aktivnost i motivacija učenika u nastavnom procesu. Primenom informaciono-komunikacione tehnologije u nastavi učenici i nastavnici dobijaju pravovremene povratne informacije u nastavnom procesu. Sve ovo je posebno bitno u današnjim uslovima izvođenja nastave.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim. Nije neophodno da bude preterano jak i skup računar, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Veoma je korisno da imate pametni telefon sa fotoaparatom, ali nije neophodno.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …). To je neophodno za početak, a sve ostale programe, veb-alate, servise koji se obrađuju dobićete uputstvo  kako da se registujete i da radite sa njima.

Nije neophodno da imate neka velika predznanja, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar spada u srednje zahtevne seminare, tako da je potrebno da znate da koristite osnovni paketet MS Office.

Pronađite još OKC seminara