Blog, Instagram i Fejsbuk u nastavi

Broj u katalogu: 415

Broj bodova: 36

Trajanje: 5 sedmica

Cena: 3400 dinara

Blog, Instagram i Fejsbuk - Srbija mob

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Ne treba. Na seminaru ćete naučiti da kreirate i uređujete blog na besplatnom sistemu, tako da nije potrebno ništa dodatno da se plati.

Naravno. Na seminaru ćete naučiti kako da na fejsbuku podesite privatnost tako da sadržaj koji postavite vide samo osobe kojima Vi to dozvolite.

Za seminar je dovoljno da umete da koristite internet pregledač (npr. Google Chrome), svoju e-poštu i da umete da radite u programu MS Word. Sva ostala uputstva dobićete na seminaru, preko lekcija i na forumima, kao i u kontaktu sa moderatorima.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim i internet konekcija. Nije neophodno da računar bude preterano jak i skup, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …).

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …).

Seminar je tako koncipiran da nije neophodno da stalno budete prijavljeni. Ono što je važno je da za vreme seminara češće proveravate svoju imejl poštu, pošto se sva komunikacija odvija preko interneta. Isto tako, iako nije neophodno da sve vreme budete prisutni na seminaru, potrebno je da pristupite seminaru bar par puta u okviru jedne teme, kako biste bili u toku sa informacijama i kako biste uspeli da završite zadatke na vreme.

Na ovom seminaru usavršićete svoje digitalne veštine. Naučićete da kreirate i uređujete svoj edukativni blog, kao i kako da sadržaje sa svog bloga predstavite učenicima (roditeljima, kolegama) pomoću društvenih mreža Fejsbuk i Instagram. Naučićete i kako da ove društvene mreže koristite u nastavi. Nakon seminara imaćete sređen svoj edukativni blog, kao i sređene alate za nastavu – fejsbuk grupu, stranu i instagram nalog.

Pronađite još OKC seminara