Jezička kultura na internetu

Broj u katalogu: 623

Broj bodova: 32

Trajanje: 4 sedmice

Cena: 2900 dinara

Jezička kultura na internetu - Srbija mob

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Nakon seminara steći ćete nova znanja i veštine iz oblasti komunikacije i jezičke kulture, kao i iz oblasti asertivne komunikacije. Sve naučeno ćete moći da primenite u životu, u poslu kojim se bavite, u nastavi – bez obzira na to koji predmet predajete, kao i na časovima odeljenskog starešine (koji se budu odnosili na kulturu komunikacije, govor mržnje, sprečavanje, odnosno rešavanje verbalnog i internet nasilja…). Takođe, naučićete da koristite izuzetno koristan veb-servis Google Academic, te kako da unapredite nastavu.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop svejedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim. Nije neophodno da bude preterano jak i skup računar, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Veoma je korisno da imate pametni telefon sa fotoaparatom, ali nije neophodno.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …). To je neophodno za početak, a sve ostale programe, veb-alate, servise koji se obrađuju dobićete uputstvo  kako da se registujete i da radite sa njim.

Nije neophodno da imate neka velika predznanja, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar spada u srednje zahtevne seminare, tako da je potrebno da znate da rukujete najosnovnijim paketom MS Office.

Pronađite još OKC seminara