Osnove dobre komunikacije

Neakreditovan seminar

Broj bodova: 28

Trajanje: 4 sedmice

Cena: 2100 dinara

Seminar koji rešava jedan važan, ali neprimetan problem u nastavničkoj ili vaspitačkoj profesiji. Komunikaciju koristimo svakog dana, ali često gubimo mnogo energije jer smo neefikasni. Ovo je vodič kako da iskoristite svoje najače „oružje“
Proverite!
Osnove dobre komunikacije - Srbija mob

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Nakon ovog seminara uvidećete da pasivno ponašanje ne donosi rešenje i da jedina osoba koja će trpeti jeste upravo ona sama. „Čvrsta ruka“ ne deluje baš uvek i da takav način zastrašivanja ne može da nam donese ništa dobro, i samo može napraviti dalokosežne posledice za ostale sagovornike. Shvatićete da još ima nade i da se način dobrog komuniciranja uči, da u komunikaciranju postoje određeni trikovi kako komunicirati i sa onim sa kojima je to na prvi pogled teško. Kao najvažnije shvatićete da spadate u one koji predstavljaju najbolje po pitanju komuniciranja, ali i da nikada nije na odmet da se gradivo utvrdi i da se nauči nešto novo.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop, sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim i internet konekcija. Računar ne treba da bude preterano jak i skup, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Nije neophodno da imate pametni telefon, mada možete seminar pratiti i preko telefona, ali da biste uradili zadatke, neophodan je računar.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …). To je neophodno za početak, a sve ostale programe neophodne za izradu zadataka i praćenje sadržaja dobićete na samom seminaru, kao i uputstvo za rad sa njima.

Nije neophodno da imate neko veliko predznanje, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar nije tehnički previše zahtevan ali je ipak neophodno da dobro poznajete svoj računar. Sigurni smo da i početnici mogu da nauče sve što je na ovom seminaru, ali će im biti možda potrebno malo više vremena. To je jedina razlika, odnosno razlika je u vremenu potrebnom za izradu zadataka.

Pronađite još OKC seminara