Nastava matematike sa upotrebom informaciono-komunikacionih tehnologija

Broj u katalogu: 355

Broj bodova: 30

Trajanje: 4 sedmice

Cena: 2900 dinara

IKT matematika - Srbija mob

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Na seminaru će te naučiti da koristite gotove programe kao što je Geogebra u nastavi. Takođe naučićete kako da sebi olakšate rad uz pomoć dodataka za program MS Word, koji su namenski namenjeni matematici.

Na ovom seminaru naučićete kako se prave elektronski testovi i pismene provere znanja.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop, sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim i internet konekcija. Računar ne treba da bude preterano jak i skup, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Nije neophodno da imate pametni telefon, mada možete seminar pratiti i preko telefona, ali da biste uradili zadatke, neophodan je računar.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …). To je neophodno za početak, a sve ostale alate neophodne za kreiranje projektne nastave dobićete na samom seminaru, kao i uputstvo za rad sa njima.

Naravno da ne! Treba da posedujete osnovna znanja vezana za korišćenje računara, da koristite internet, da koristite program za unos i obradu teksta, odnosno osnovne funkcije Microsoft Word. Sve ostale programe i dodatke naučićete na samom seminaru

Pronađite još OKC seminara