Osnove veb-dizajna - kreativan način za razvoj učenika

Broj u katalogu: 298

Broj bodova: 32

Trajanje: 4 sedmice

Cena: 2900 dinara

Veb-dizajn - Srbija mob

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Nakon ovog seminara znaćete da koristite napravite veb stranu da je povežete u veb sajt sa ostalim stranama i da uredite te strane.

Za izradu animacija potrebno je poznavanje nekog od script jezika, a to nije predviđeno sadržajem ovog seminara. Ali uz malo interesovanja i istraživačkog duha, moguče je proširiti svoje znanje i na jednostavnu primenu script jezika.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop, sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim i internet konekcija. Računar ne treba da bude preterano jak i skup, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Nije neophodno da imate pametni telefon, mada možete seminar pratiti i preko telefona, ali da biste uradili zadatke, neophodan je računar.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …). To je neophodno za početak, a sve ostale alate neophodne za kreiranje projektne nastave dobićete na samom seminaru, kao i uputstvo za rad sa njima.

Nisu potrebna velika predznanja, potrebno je da poznajete osnove korišćenja računara, interneta i imejl naloga. Sve ostalo je lako naučiti na samom seminaru.

Pronađite još OKC seminara