Nastava u oblaku

Broj u katalogu: 636

Broj bodova: 34

Trajanje: 5 sedmica

Cena: 2900 dinara

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Da, možete. Neophodno je da imate imejl adresu na nekom servisu, a na samom seminaru ćete otvoriti i podešavati gmail nalog. Ako nakon seminara ne želite da koristite gmail nalog, ne morate, možte nastaviti na svom starom.

Ne, elektronski dnevnik pravite veoma jednostavo preko gugl servisa. Nije potrebno dodatno znanje a funkcionalnost dnevnika je potpuna.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7  ili novijim. Nije neophodno da bude preterano jak i skup računar, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Veoma je korisno da imate pametni telefon sa fotoaparatom, ali nije neophodno.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …).

Nije neophodno da imate neka velika predznanja, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar spada u srednje zahtevne seminare, tako da nisu potrebne posebne informatičarske veštine.

Pronađite još OKC seminara