Mape uma u funkciji nastavnog procesa

Neakreditovan seminar

Broj bodova: 24

Trajanje: 3 sedmice

Cena: 1800 dinara

Obrada odlične nastavne metode koja deluje veoma jednostavno, ali se ne koristi u njenom punom sjaju. Na seminaru ćemo prikazati didaktiku ove nastavne metode u učionici, ali i njenu onlajn varijantu.
Ne propustite! 
Mape uma - Srbija mob

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Pomoću ovog alata moći ćete da unapredite nastavni proces, držite zanimljivije časove i podignete svoja i učenička postignuća na viši nivo. Znaćete kako da upotrebite mape uma na času kao i kako da ih koristite prilikom donošenja odluka, rešavanja problema, planiranja, određivanja prioriteta, pravljenja beležaka, držanja prezentacija. Pomoću ove tehnike stvaraćete jedinstvene mape vaših misli i misli vaših učenika.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop, sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim i internet konekcija. Računar ne treba da bude preterano jak i skup, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Nije neophodno da imate pametni telefon, mada možete seminar pratiti i preko telefona, ali da biste uradili zadatke, neophodan je računar.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …). To je neophodno za početak, a sve ostale programe neophodne za kreiranje mapa uma dobićete na samom seminaru, kao i uputstvo za rad sa njima.

Nije neophodno da imate neko veliko predznanje, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar nije tehnički previše zahtevan ali je ipak neophodno da dobro poznajete svoj računar. Sigurni smo da i početnici mogu da nauče sve što je na ovom seminaru, ali će im biti možda potrebno malo više vremena. To je jedina razlika, odnosno razlika je u vremenu potrebnom za izradu zadataka.

Pronađite još OKC seminara