Podrška učenicima sa problemima u školi i u domu učenika i njihovim roditeljima

Broj u katalogu: 59

Broj bodova: 36

Trajanje: 5 sedmica

Cena: 3400 dinara

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Nakon seminara znaćete na koje se načine manifestuju internalizovani i eksternalizovani problemi kod učenika, da pružite, kroz individualizovan pristup, podršku takvim učenicima i njihovim roditeljima, identifikujete razloge njihovog slabijeg uspeha u školi, kao i kako da podstaknete njihovo samopouzdanje i samopoštovanje. Na kraju, znaćete kako da izradite individualni plan podrške. Sticanjem ovih znanja unapredićete i svoje komunikacijske veštine.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim. Nije neophodno da bude preterano jak i skup računar, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Veoma je korisno da imate pametni telefon sa fotoaparatom, ali nije neophodno.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …).

Nije neophodno da imate neka velika predznanja, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar spada u srednje zahtevne seminare, tako da je potrebno da znate da rukujete najosnovnijim paketom MS Office.

Pronađite još OKC seminara