Savladavanje mekih veština u relaciji nastavnik - učenik - roditelj unutar ustanova

Broj u katalogu: 146

Broj bodova: 36

Trajanje: 5 sedmica

Cena: 3400 dinara

Savladavanje mekih veština - Srbija mob

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Na kraju ovog seminara unapredićete vaše komunikacijske veštine i ovladaćete tehnikama uspešne komunikacije. Pored toga, razvijaćete vaše meke veštine kroz primenu Ja- poruka, aktivno slušanje, pružanje savetodavne podrške, saradnički pristup. Na ovom seminaru dobićete veštine koje će vam pomoći u savetodavnom radu sa učenicima, kolegama i roditeljima, jer prijatna atmosfera u kolektivu, stručni i osposobljeni nastavnici, zadovoljni učenici i roditelji predstavljaju osnovu za kvalitetno funkcionisanje škole.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim. Nije neophodno da bude preterano jak i skup računar, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Veoma je korisno da imate pametni telefon sa fotoaparatom, ali nije neophodno.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …).

Nije neophodno da imate neka velika predznanja, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar spada u srednje zahtevne seminare, tako da je potrebno da znate da rukujete najosnovnijim paketom MS Office.

Naravno da će vam biti od koristi. Na seminaru su prikazani upravo primeri iz prakse i moguća rešenja datih situacija. Slično je i na samom ispitu…

Sigurni smo da ćete stečene meke veštine primenjivati i u komunikaciji sa članovima porodice, prijateljima. Upravo ove veštine i znanja će vam pomoći da odreagujete na pravi način kada ste ljuti na muža, uplašeni za dete ili uznemireni zbog bolesti prijatelja… Veštine se uče i razvijaju tokom celog života. Jednom stečena veština nema ograničenu primenu.

Pronađite još OKC seminara