Primena projektnog planiranja u predškolskoj ustanovi

Broj u katalogu: 738

Broj bodova: 32

Trajanje: 4 sedmice

Cena: 3400 dinara

Projektno planiranje u vrtićima - Srbija mob

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Nakon seminara znaćete kako planirati projekte prateći dečija interesovanja, predloge, afinitete; kako prilagoditi i stvoriti inspirativnu i provokativnu sredinu za istraživanje i učenje; kako realizovati aktivnosti prateći interesovanja dece; kako ponuditi pravu „provokaciju“ i izabrati materijale za rad sa decom; upoznaćete načine praćenja i beleženja dečjih interesovanja primenom tehnika posmatranja kao i moguće načine dokumentovanja efekata realizovanih projekata.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim. Nije neophodno da bude preterano jak i skup računar, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Veoma je korisno da imate pametni telefon sa fotoaparatom, ali nije neophodno.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …).

Nije neophodno da imate neka velika predznanja, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar spada u srednje zahtevne seminare, tako da je potrebno da znate da rukujete najosnovnijim paketom MS Office.

Pronađite još OKC seminara