Igroliko učenje putem računara

Broj u katalogu: 267

Broj bodova: 37

Trajanje: 5 sedmica

Cena: 2900 dinara

Igroliko-učenje - Srbija mob

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Cilj ovog seminara je da sticanje osnovnih pojmova o računarskom i operativnom sistemu računara, ali i da kreativno kreirate sadržaje i materijale  za potrebe različitih predmeta putem mnogobrojnih programa i veb-alata. Pored toga, na kraju seminara bićete osposobljeni za rad u programima/alatima za obradu teksta i slika. Sve to je zaokruženo činjenicom da ćete sve te materijale moći da objavite na sajtu koju budete napravili tokom trajanja seminara.

Svi veb-alati i servisi koji se izučavaju na seminaru su besplatni i možete ih koristiti dokle god postoji internet. Sve te alate o kojima učite, prventsveno kako tehnički da ih koristite, učite i metodiču rada i kako da ih iskoristite na času. Takav sveobuhvatan pristup korišćenju veb-alata može pružiti kvalitetnu nastavu.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim. Nije neophodno da bude preterano jak i skup računar, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Veoma je korisno da imate pametni telefon sa fotoaparatom, ali nije neophodno.

Seminar zahteva samo osnovno poznavanje rada na računaru. Nakon seminara zavolećete da koristite računar. Cilj seminara je da izrazi vašu kreativnost na način koji vam u ovom trenutku možda i nije blizak.

Da – naučićete kako da svoje napredno poznavanje računara iskoristite u kreativne svrhe.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …). To je neophodno za početak, a sve ostale programe, veb-alate, servise koji se obrađuju dobićete uputstvo  kako da se registujete i da radite sa njima.

Nije neophodno da imate neka velika predznanja, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar spada u srednje zahtevne seminare, tako da je potrebno da znate da rukujete najosnovnijim paketom MS Office.

Pronađite još OKC seminara