Video-lekcije - nastavna sredstva savremenog obrazovanja

Broj u katalogu: 420

Broj bodova: 37

Trajanje: 5 sedmica

Cena: 3400 dinara

Video-lekcije - Srbija mob

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Ovo je dosta zahtevan seminar. Neophodna su znanja iz upotrebe informaciono komunikacionih tehnologija u svakodnevnom životu i u radu. Kroz seminar ćete se susretati sa sadržajima za koje pretpostavljamo da znate jer ste se prijavili na ovaj seminar, kao što su: snimanje video klipa pametnim telefonom, osnovna obrada slika, kreiranje slajd prezentacija. Neophodno je da imate imejl adresu na nekom servisu, a na samom seminaru ćete otvoriti i podešavati nalog na YouTube-u, ako ga ranije niste kreirali.

Ne, nije potrebno prethodno znanje o uređivanju video zapisa.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla…). Nije neophodno da imate neka velika predznanja, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar spada u zahtevnije.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim. Nije neophodno da bude preterano jak i skup računar, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Veoma je korisno da imate pametni telefon sa fotoaparatom, ali nije neophodno.

Trudili smo se da lekcije na kratak i jasan način vode kroz konkretnu temu. Ponekad je tema zahtevnija pa je lekcija nešto duža ali, tekst nikada nije opterećen suvišnim informacijama. Pojedine lekcije su obogaćene interaktivnim vežbama i zadacima što doprinosi lakšem kretanju kroz sadržaje na seminaru.

Pronađite još OKC seminara