Ekskurzije kao obrazovni resurs

Neakreditovan seminar

Broj bodova: 32

Trajanje: 4 sedmice

Cena: 2100 dinara

Seminar koji će vratiti važnost, snagu i kvalitet ekskurzija. Pokazaćemo kako da bezbolno pripremite i još bezbolnije realizujete ekskurziju. Većina nas zna u šta su se danas pretvorile ekskurzije i red je da ih vratimo u sistem obrazovanje.
Neophodan seminar!

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Tokom ovog seminara kreiraćete jedan konkretan proizvod koji ćete vi lično razvijati i prilagođavati u skladu sa potrebama svog budućeg rada. Osim toga steći ćete veštinu prilagođavanja nastavnih sadržaja, konkretnim objektima i situacijama. Osvestićete koliko je važan timski rad i međusobna podrška nastavnika za postizanje uspeha.

To najviše zavisi od vašeg predznanja u smislu poznavanja pravnih normi. U prve dve teme biće dovoljno 2-3 časa nedeljno, za iščitavanje lekcija i izradu zadataka. Treća i četvrta tema su nešto zahtevnije. U te dve nedelje biće vam potrebno 1-2 sata dnevno, kako biste kvalitetno uradili zadatke.

Za praćenje ovog seminara i izradu zadatka Vam je dovoljan računar i internet konekcija. U izradi zadataka biće vam potreban i program nastave i učenja za razred i predmet koji predajete. Ukoliko ih ne možete nabaviti u štampanom obliku, možete ih naći na sajtu ministarstva i ZUOV-a. Po potrebi ćemo linkove kao ovim dokumentima postaviti naknadno.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …). To je neophodno za početak, a sve ostale programe koje ćete koristiti na seminaru su više ili manje poznati, jer su ti programi deo MS Office paketa.

Dovoljno je da za prvu i drugu temu izdvojite po jedan dan, dok vam je za treću i četvrtu neophodno da izdvojiti i barem sat ili dva dnevno.

Pronađite još OKC seminara