Prirodni vrtić

Neakreditovan seminar

Broj bodova: 32

Trajanje: 4 sedmice

Cena: 2100 dinara

Ovaj seminar je vodič od A do Š (ili Ž, kako više volite) za organizaciju aktivnosti u prirodi. Neophodan svim vaspitačima da decu „drže“ još malo duže van novih tehnologija i razviju im ljubav prema prirodi. 
Ovo ne smete propustiti!

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop, sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim i internet konekcija. Računar ne treba da bude preterano jak i skup, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Nije neophodno da imate pametni telefon, mada možete seminar pratiti i preko telefona, ali da biste uradili zadatke, neophodan je računar.

Nije neophodno da imate neko veliko predznanje, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar može biti malo tehnički zahtevniji ali će vam pojašnjenja na seminaru pomoći da pojedine začkoljice prevaziđete. Sigurni smo da i početnici mogu da nauče sve što je na ovom seminaru, ali će im biti možda potrebno malo više vremena. To je jedina razlika, odnosno razlika je u vremenu potrebnom za izradu zadataka.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …). To je neophodno za početak, a sve ostale programe koje ćete koristiti na seminaru su više ili manje poznati, jer su ti programi deo MS Office paketa (MS Word, MS Excel, MS PowerPoint).

Ovaj seminar će Vam pomoći da uvidite prednosti i značaj boravka dece u prirodnom okruženju za sve učesnike vaspitno-obrazovnog procesa kao i da prirodno okruženje sa svim njegovim resursima iskoristite na najbolji mogući način. Moći ćete da se lakše i brže organizujete, zadobijete poverenje roditelja i bez bojazni od rizika dan provedete u prirodnom vrtiću. Riznica igara iz prirodnog vrtića pomoći će Vam da dečije aktivnosti i ideje pretočite u projekte, a zatim i u svoje riznice. Nakon seminara i sami ćete kreirati svoje projektne priče u vidu časopisa i video priča koje možete odštampati ili predstaviti u digitalnom svetu.

Pronađite još OKC seminara