Obrazovni svet kroz inovativne igre

Neakreditovan seminar

Broj bodova: 32

Trajanje: 4 sedmice

Cena: 2100 dinara

Seminar koji predstavlja jedan inovativan način nastave. Puno je načina uvođenja gejmifikacije u nastavi, ali ovo su jedinstvene metode razvijane godinama, koje su osvajale nagrade za najbolje obrazovne prakse.
Ne propustite!

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Cilj ovog seminara je upravo da tokom rada na njemu kreirate nekoliko sopstvenih scenarija koji će biti odmah spremni za primenu u vašoj učionici. Potrudili smo se da svaki korak potkrepimo brojnim primerima dobre prakse, ali i greškama koje nastavnici prave. Tokom svake od tema predstavićemo vam po jednu aktivnost, a zajedno ćemo raditi na tome kako da ona pronađe primenu u vašoj učionici.

Apsolutno ne. Biće dovoljno da pratite ovaj seminar korak po korak sa svog računara i nećete imati nikakvih potreba za dodatnim instaliranjem programa ili kupovinom novog računara.

Još jednom ne. Čvrsto verujemo da se inspiracije za ideje nalaze svugde oko nas. Iskoristili smo neke od popularnijih društvenih igara kako bi dobili polazne ideja za svoje časove i na tome se sve završava. Igre su za nas početak, ali ne i sredstvo rada.

Pronađite još OKC seminara