Upravljanje stresom na radnom mestu

Neakreditovan seminar

Broj bodova: 32

Trajanje: 4 sedmice

Cena: 2100 dinara

Seminar neophodan svakom zaposlenom, a pogotovo zaposlenom u obrazovanju. Ćesto zanemarujemo svoje zdravlje zarad osla, ali na ovom seminaru naći ćete načina kako da se izborite sa situacijom u kojoj se nalaze svi zaposleni u obrazovanju. 
Pomognite sebi!

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Nakon ovog seminara posedovaćete elementarna znanja o teorijskim konceptima stresa/sindroma izgaranja na radnom mestu, steći ćete veštine i znanja za prepoznavanje i samoprocenu nivoa stresa, moći ćete samostalno da primenjujete neke strategije i tehnike za prevenciju i upravljanje stresom, znaćete kada je potrebno lečiti stres i na koji način i umećete da kreirate lični plan upravljanja stresom.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim i internet konekcija. Računar ne mora da bude preterano jak i skup, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Nije neophodno da imate pametni telefon, mada možete seminar pratiti i preko telefona, ali da biste uradili zadatke, neophodan je računar.

Za početak, najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …). Ostali programi koje ćete koristiti su deo MS Office paketa (MS Word, MS Excel, MS PowerPoint), koji su Vam već manje ili više poznati.

Nije neophodno da imate neka velika predznanja, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar spada u srednje zahtevne seminare, tako da je potrebno da znate da rukujete najosnovnijim paketom MS Office.

Pronađite još OKC seminara