Veb-alatima do formativne ocene

Neakreditovan seminar

Broj bodova: 32

Trajanje: 4 sedmice

Cena: 2100 dinara

Seminar koji će najzad razjasniti probleme oko ocenjivanja, procenjivanja, sumativne ili formativne ocene. Danas, u eri onlajn nastave, napravili smo sadržaje koji će vam dati smernice kako da ocenjujete u onlajn svetu.
Obavezno!

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Naravno da ne. Seminar je podeljen na teme tako da se svaka tema realizuje tokom jedne nedelje. Aktivnosti su tako koncipirane da vi možete u bilo koje vreme, dinamikom koja vama odgovara, da se priključite, pratite materijal i rešavate zadatke.

Ono što smo želeli ovim seminarom jeste da sa vama podelimo praktične primere koji su već oprobani u nastavi i koji vam mogu umnogome olakšati proces praćenja učeničkih postignuča. Pošli smo od poteškoća sa kojima se nastavnici u praksi suočavaju i kreirali seminar koji nudi neka moguća rešenja da te poteškoće prevaziđete.

Svako ko koristi računar i internet svakodnevno, bilo za lične ili poslovne potrebe, već ima dovoljno znanja za upotrebu ovih alata. Ono što će olakšati rad jeste poznavanje engleskog jezika na osnovnom nivou, ali uz naša uputstva koja smo kreirali za vas, moći ćete da savladate rad na pomenutim alatima veoma lako.

Moderatori su uvek uz polaznike seminara, prate njihov rad i pomažu u praćenju sadržaja i prevazilaženju problema. Sve vreme je moguća komunikacija putem foruma i ličnih poruka, oni vas podsećaju na rokove kako biste na vreme zavrašavli zadatke. Zadaci su uvek u vezi sa obrađenim sadržajima u okviru teme i nisu preteški i demotivišući, ali i ako naiđete na poteškoće, moderatori će vam pomoći u njihovom prevazilaženju.

Pronađite još OKC seminara