Elektronska pedagoška dokumentacija

Neakreditovan seminar

Broj bodova: 32

Trajanje: 4 sedmice

Cena: 2100 dinara

Kažu da živimo i radimo u eri papirologije. Savremena tehnologija nam pruža mogućnost da svedemo administrativne obaveze na prihvatljivu meru. Ovaj seminar će vam pomoći da optimizujete svoje poslove i vreme.

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Ovaj seminar rešiće nedoumice šta je obavezna, a šta preporučena pedagoška dokumentacija; osposobiti polaznika za samostalno kreiranje ličnih obrazaca elektronske pedagoške dokumentacije; ukazati na značaj blagovremenog i kontinuiranog vođenja, kao i na načine njenog čuvanja u elektronskoj formi.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop, svejedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim i internet konekcija. Računar ne treba da bude preterano jak i skup, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira…). Biće korisno ako imate i pametni telefon, ali da biste uradili zadatke, neophodan je računar.

Upravljanje procesom vaspitanja i obrazovanja podrazumeva redovno i sistematično praćenje i evidentiranje napredovanja u aktivnostima, ponašanju i radu učenika. Vođenje pedagoške dokumentacije predviđeno je i obavezujuće za rad sa decom svih uzrasta i nivoa znanja.

Tokom ovog seminara kreiraćete jedan konkretan multimedijalni proizvod spreman za primenu koji ćete vi lično razvijati i prilagođavati u skladu sa potrebama svog budućeg rada. Pored toga steći ćete brojne veštine koje će vam pomoći da svakodnevne obaveze prerastu u kreativnan rad i zadovoljstvo.

Ovim seminarom želimo da sa vama podelimo praktične primere koji su već oprobani kroz naše lično dugogodišnje iskustvo u vođenju elektronske pedagoške dokumentacije i koji će olakšati proces praćenja učeničkih postignuća. Krenuli smo od nedoumica i poteškoća s kojima se naše kolege, nastavnici i stručni saradnici, suočavaju u praksi i kreirali seminar koji nudi moguća rešenja.

 

Nije neophodno da imate neko veliko predznanje, ali da biste efikasnije realizovali zadatke, potrebno je da ste upućeni u svet računara. Seminar nije preterano tehnički zahtevan, tu su i pojašnjenja na seminaru koja će vam pomoći. Verujemo da i početnici mogu da nauče sve što je na ovom seminaru.

Pronađite još OKC seminara