Komunikacija vaspitača i roditelja - osnova dobre saradnje

Neakreditovan seminar

Broj bodova: 32

Trajanje: 4 sedmice

Cena: 2100 dinara

Seminar koji daje znanje i razvija veštine koje su nam neophodne za uspešan rad. I ako to ne podrazumeva direktan rad sa decom, često su najveći problem roditelji, a na ovom seminaru naučićete kako da rešavate te probleme.

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Nakon ovog seminara znaćete kako brže i lakše da uspostavite odnos poverenja sa roditeljima, kako da im saopštite neke, ne tako lepe informacije, kako da sa njima kvalitetno komunicirate. Saznaćete zašto roditelji imaju neke reakcije i kako vi da reagujete tom prilikom. Proširićete svoje znanje o planiranju i realizaciji različitih oblika saradnje. Dobićete alate i materijale koje ćete moći odmah primeniti u praksi.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop, sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim i internet konekcija. Računar ne treba da bude preterano jak i skup, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Nije neophodno da imate pametni telefon, mada možete seminar pratiti i preko telefona, ali da biste uradili zadatke, neophodan je računar.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla…). To je neophodno za početak, a sve ostale programe neophodne za izradu zadataka i praćenje sadržaja dobićete na samom seminaru, kao i uputstvo za rad sa njima.

Nije neophodno da imate neko veliko predznanje, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar nije tehnički previše zahtevan ali je ipak neophodno da dobro poznajete svoj računar. Sigurni smo da i početnici mogu da nauče sve što je na ovom seminaru, ali će im biti možda potrebno malo više vremena.

Pronađite još OKC seminara